Jumat, 23 April 2021

Resep: Viral Focaccia Garden (No Ulen)

Focaccia Garden (No Ulen). This focaccia is truly remarkable — the baker cleverly used an eggplant, herbs and red onion to craft a peacock. Scallion, spring onion, fennel fronds, tomatoes, green olives and sesame seeds. Lightly crisp on the outside and soft and chewy on the inside, this no-knead focaccia recipe makes perfect use of a cast-iron skillet..

Focaccia Garden (No Ulen) If the toppings are getting too dark, lightly cover the focaccia with foil for the remainder of baking. This Focaccia Isn't Your Garden-Variety Flatbread For some, sourdough is the baking king of social media. For others, there are these beautifully decorated focaccia, dotted with vegetables. Anda dapat Mempersiapkan Focaccia Garden (No Ulen) dengan menggunakan 10 bahan dan 6 langkahnya. Begini metode masaknya.

Bahan-bahannya adalah Focaccia Garden (No Ulen)

  1. Kamu siapkan 250 gram dari tepung protein tinggi.
  2. Kamu siapkan 1 sdt dari ragi instan.
  3. Kamu siapkan 180 ml dari air hangat suam2 kuku.
  4. Kamu dapat 2-3 sdm dari gula pasir (sesuaikan selera).
  5. Kamu dapat 1/2 sdt dari garam.
  6. Kamu dapat 1 sdm dari susu bubuk.
  7. Kamu bisa 30 ml dari minyak goreng.
  8. Kamu dapat dari Hiasan: wortel, coklat stick tahan panggang, daun mint.
  9. Kamu siapkan dari Kuning telur untuk olesan sebelum dipanggang.
  10. Kamu siapkan dari Margarin untuk olesan setelah matang.

The word focaccia (pronounced "foh-KA-cha") has Latin origin. Focus - means fire and Panis focacius literally means "a flatbread baked in the coals". Often, with the word focaccia people refer to all its possible variants. However, this term mainly refers to the classic Focaccia Genoese.

Focaccia Garden (No Ulen) instruksinya

  1. Tes keaktifan ragi dengan cara: masukkan 1 sdt ragi + gula pasir ke dalam 180 ml air hangat, aduk rata. Jika berbuih itu pertanda ragi aktif dan bisa digunakan.
  2. Dalam wadah: taruh tepung terigu + garam + susu bubuk. Tuang sedikit demi sedikit air ragi (hasil langkah 1). Aduk rata adonan, tidak perlu diuleni.
  3. Tambahkan minyak goreng sedikit demi sedikit, teruskan mengaduk adonan. Bulatkan, lalu diamkan selama 45-60 menit hingga mengembang 2x, tutup dengan kain.
  4. Kempeskan adonan, bagi 2, lalu tempatkan di loyang yang sudah diolesi margarin/minyak.
  5. Olesi permukaan adonan dengan kuning telur. Hias dengan stroberi, coklat, dan daun mint..
  6. Panggang dengan suhu 180° selama 15-20 menit (sesuaikan dengan oven masing-masing). Angkat, segera olesi permukaannya dengan margarin.

It's about ½ inch thick, a little chewy but still soft inside with a delicious olive oil. Focaccia bread art is a new trend where you decorate focaccia fresh vegetables and herbs to make beautiful edible art. Making focaccia bread art is not only fun but delicious! These edible works of art inspired by the creations of Vineyard Baker on Instagram are fun for the whole family to make. I recommend cutting one batch of focaccia in half.


EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)