Karedok. Karedok is a raw vegetable salad in peanut sauce from West Java, Indonesia. It is one of the Sundanese signature dish. It originally included cucumbers, bean sprouts, cabbage, legumes, Thai basil, and small green eggplant, covered in peanut sauce dressing, but there are now many variations.
This simple and healthy dish calls for fresh and raw ingredients which are sliced and served with a traditional peanut sauce. The most common vegetables in karedok include cucumbers, cabbage, green beans, Thai basil, bean sprouts, and eggplant, however, other vegetables can be. It originally included cucumbers, bean sprouts, cabbage, legumes, Thai basil, and small green eggplant, covered in peanut sauce dressing, but there are now many variations. dapat Memasak Karedok dengan menggunakan 15 bahan dan 2 langkahnya. Beginilah cara masaknya.
Bahan-bahannya adalah Karedok
- Kamu bisa dari kol.
- Kamu siapkan dari tauge.
- Kamu bisa dari timun.
- Kamu bisa dari kemangi.
- Kamu bisa dari kacang panjang.
- Kamu bisa dari Terong bulat (sy skip lg gk punya).
- Kamu bisa dari Bumbu ulek :.
- Kamu bisa dari cabe keriting merah.
- Kamu dapat dari cabe rawit merah.
- Kamu dapat dari kacang tanah goreng.
- Kamu dapat dari gula merah.
- Kamu siapkan dari garam.
- Kamu bisa dari Sejari jempol asam Jawa.
- Kamu bisa dari bawang putih.
- Kamu bisa dari Bahan pelengkap; kerupuk gendar dan salada keriting.
It is very similar to gado-gado, except all the vegetables are raw, while most of gado-gado vegetables. Is a raw vegetable salad in peanut sauce from West Java, Indonesia. It's one of the Sundanese signature dish. This Indonesian salad is very easy and super healthy! #salad #saladcontest Karedok is the traditional Indonesian version of a vegetable salad.
Karedok langkah-langkah
- Potong2 sayuran sesuai selera,cuci bersih tentunya,lalu ulek semua bumbu,masukan sedikit air,lalu masukan sayuran dan aduk sampai merata.
- Siap untuk di sajikan dengan tambahan kerupuk.
This simple and healthy dish calls for fresh and raw ingredients which are sliced and served with a traditional peanut sauce. The most common vegetables in karedok include cucumbers, cabbage, green beans, Thai basil, bean sprouts, and eggplant, however, other vegetables can be. Australian Gourmet Traveller recipe for Karedok. Deze karedok salade zit zo vol vezels en anti-oxidanten en is er bovendien een waar je je vingers bij op eet. Door de salade gaan onder andere rauwe boontjes, aubergine en kool.
EmoticonEmoticon